Cumhuriyet’te Hummalı Çalışma

İSU ve Gebze Belediye’sine bağlı Ekipler Cumhuriyet Mahallesinde bulunan kanalizasyon altyapısı yeniledi.

Gebze Belediye’si altyapısı yenilenen Cumhuriyet Mahallesinin üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler altyapısı yenilenen Cumhuriyet Mahallesinde hazırlığı sürdürüyor. Gebze Belediye’si, kazı çalışmalarından dolayı yaşanan olumsuz bir durum olmaması için gerekli tedbirleri almaya devam ediyor. Kış mevsimi öncesi çalışmalarını hızlandıran belediye ekipleri çalışmaların bir an önce tamamlanması için yoğun mesai harcıyor.

20 Eyl 2019 - 13:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.