Cumhuriyet Bayramı’nda Şehitlerimiz Unutulmadı!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Bağçeşme Asker-Polis şehitliğini ziyaret etti.

Cumhuriyet Bayramı'nın 97.yılı tüm Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’de de büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile beraber Bağçeşme Asker-Polis şehitliğini ziyaret ederek Cumhuriyet Bayramında aziz şehitlerimizi unutmadı.

Program şehitlerimize dualar okunarak tamamlandı. Vali Yavuz’a Bağçeşme Asker-Polis şehitlik ziyaretinde Kocaeli İl Garnizon Komutanı Yalçın Payal, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü, İzmit kaymakamı Şevket Cinbir ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve birçok STK Yöneticisi eşlik etti.

29 Eki 2020 - 11:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.