Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor

Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki 17 mahallede yer alan yaklaşık 3 bin 400 çöp konteynerini özel ilaçlı suyla yıkayıp dezenfekte ediyor.

3 BİN 400 BÜYÜK KONTEYNER

İlçe genelinde özellikle sivrisineklerle mücadele ve ilaçlama konusunda yoğun bir çalışmanın devam ettiği Derince’de Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri halkın daha sağlıklı ve temiz bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için yoğun bir mesai harcıyor. Bu anlayışla hareket eden belediye ekipleri, ilçe genelinde yer alan büyük çöp konteynerlerinin yıkama işlemlerini sürdürüyor. Yaklaşık 3 bin 400 büyük konteynerin yer aldığı Derince'de yıkama çalışmalarının Kasım ayı sonuna kadar devam etmesi hedefleniyor.

ÖZEL İLAÇLI SUYLA YIKANIYOR

Derince’nin 17 mahallesinde yer alan muhtelif cadde ve sokaklardaki yaklaşık 3 bin 400 çöp konteynerinin dezenfekte işlemini kapsayan çalışmalarda günlük yaklaşık 85 konteyner yıkanıyor. İlçedeki merkez mahallelerde başlayan ve 17 mahallenin tamamında devam edecek olan dezenfeksiyon çalışmalarında her konteynerin en az üç kere yıkanması hedefleniyor. Çevre sağlığı için büyük önem arz eden çalışmalarda konteynerler, iç ve dış temizlikleri yapılarak özel ilaçlı basınçlı suyla yıkanıp dezenfekte ediliyor.

19 Ağu 2019 - 17:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.