Çocuk Kulüplerinde Yeni Dönem Kayıtları Başladı

Çayırova Belediyesi Çocuk Kulüpleri’nde 19 Ağustos’ta başlayan yeni dönem kayıtları 16 Eylül tarihinde sona erecek.

Yarım ve tam gün eğitim

Okul öncesi eğitimin yanı sıra Kur’an-ı Kerim, İngilizce ve Matematik gibi derslerle öğrencileri örgün öğretime hazırlanacağı Çocuk Kulüpleri’nde isteyen annelere de mesleki ve beceri kursları verilecek. Çalışan annelerin çocuklarını gönül rahatlığıyla tam gün bırakabileceği Çocuk Kulüpleri aynı zamanda bir kreş hizmetini de sağlamış olacak.

Eğitimler 16 Eylül’de başlıyor

2019-2020 Eğitim öğretim dönemi için tüm hazırlıkların tamamlandığı Çocuk Kulüpleri’nde yeni dönem kayıtları 19 Ağustos Pazartesi günü başladı. Her mahallede bulunan Semt Konakları ve Kültür Merkezleri içerisinde modern ve donanımlı fiziki mekanlarıyla hizmet veren Çocuk Kulüpleri’ne yeni eğitim döneminde 2014 doğumlu çocukların kayıtları kabul ediliyor. Kayıtlar Semt Konakları ve Kültür Merkezleri içerisindeki Çocuk Kulüpleri’nde alınıyor. Haftanın 5 günü yarım, çalışan annelerin çocukları için tam gün hizmet verecek Çocuk Kulüplerinde eğitimler 16 Eylül’de başlayacak.

19 Ağu 2019 - 12:40 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.