CİVELEK’İN HEDEFİNDEKİ 3 PARTİ !

Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, haftalık il yönetim kurulu toplantısı öncesi basın mensuplarıyla biraraya geldi.Civelek, burada yaptığı açıklamada...

Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, haftalık il yönetim kurulu toplantısı öncesi basın mensuplarıyla biraraya geldi.Civelek, burada yaptığı açıklamada Saadet Partisi ,CHP ve MHP’ye bakın hangi göndermelerde bulundu.izliyoruz.

Haftalık İl Yönetim Kurulu toplantısı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Saadet Partisi, CHP ve MHP’ye göndermelerde bulundu.Civelek, ilk olarak CHP’yi daha sonra ise pazar günü taş ocağının kurulmaması için eylem yapan Saadet Partisi vardı.Civelek, MHP’ye göndermede bulunarak “onlar kimi aday çıkarırlarsa çıkarsınlar yerel seçimde hiçbir belediyeyi alamazlar” diye konuştu.

24 Ara 2012 - 15:57 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.