Çetin Sarıca Hastaneye Kaldırıldı

Korona virüse yakalanan İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi, SARBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Sarıca’nın tedavisi Acıbadem Hastanesi’nde devam edecek

İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Çetin Sarıca geçtiğimiz hafta korona virüse yakalanmıştı. Tedavi süreci evde devam eden Sarıca hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklama yaptı.

Sarıca açıklamasında; Hayat arkadaşım, oğlumun annesi de bir sağlık çalışanı. Aylardır bu lanet hastalıktan bizleri kurtarmak adına verdikleri mücadeleyi birinci gözden izliyorum. Onları en iyi ben anlarım sanıyordum ama ben bile eksik anlamışım. Covid-19 testimin pozitif çıkması sonucu evde başladığım tedavi sürecime, hastanede devam ediyorum. Buradaki sağlık emekçilerinin, kendi canlarını tehlikeye sokarak bizleri sağlığına kavuşturmak için verdikleri takdire şayan mücadeleleri karşısında şükranlarımı sunuyorum. Ülkemizde bu mücadelede canını kaybetmiş 226 sağlık çalışanımıza Allah'tan rahmet, ailelerine de sabırlar diliyorum. Değerli Arkadaşlar, Bu amansız verilen mücadeleye destek olmak için lütfen daha duyarlı ve daha dikkatli olalım. Yeterince can kaybettik, acımız daha da artmasın. Tedavim nedeniyle belirli bir süre telefonlara bakamayacağım. Aramak yerine, mesaj atarsanız sevinirim. Anlayışınız için teşekkür ederim.”dedi.

13 Ara 2020 - 10:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.