Çete zanlıları adliyede

İzmit’te silahlı örgüt kurmak, örgüte üye olmak, bu kapsamda adam yaralamak ve yağma gibi bir çok iddia ile başlatılan soruşturma sonucunda 17 kişi gö...

İzmit’te silahlı örgüt kurmak, örgüte üye olmak, bu kapsamda adam yaralamak ve yağma gibi bir çok iddia ile başlatılan soruşturma sonucunda 17 kişi gözaltına alındı.

Şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda çek ve senet ile birlikte bazı silahlar ele geçirildiği öğrenildi. Emniyet Müdürlüğünde 3 gündür tutulan ve ifadeleri alınan şahıslardan 15’i adli mercilere sevk edildi. Oldukça geniş güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edilenlerden Adnan Uysal kendisine yöneltilen soruları cevaplamadı. Yaklaşık 40 kişiyi mağdur ettikleri iddia edilen çete üyelerinden Ali Rıza U ile Yasin Ö’nün adli kontrol verilerek serbest bırakılmalarına karar verilirken diğer sanıkların ise tutuklanmaları yönünde talepte bulunularak nöbetçi mahkemede sorgulamaları devam ediyor.

21 Kas 2013 - 17:08 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.