CEREN MUTLU VEFAT ETTİ

Hayat dolu, çalışkan ve başarılı bir çocuk olan 13 yaşındaki Ceren Taşören, 10 yıldır mücadele ettiği kansere yenik düştü. Ceren’in karnesini alıp büy...

Hayat dolu, çalışkan ve başarılı bir çocuk olan 13 yaşındaki Ceren Taşören, 10 yıldır mücadele ettiği kansere yenik düştü. Ceren’in karnesini alıp büyük bir mutluluk yaşadığı ve 6 saat sonra vefat ettiği öğrenildi.

Kocaeli İzmit İlçesinde önceki gün oldukça üzücü bir olay yaşandı. 3 yaşından itibaren yakalandığı amansız hastalıkla mücadeleyi sürdüren ve bir an olsun pes etmeyen Sinan ve Melda Taşören’in 2 çocuğundan biri olan Ceren Taşören, karne gününden 1 gün önce tedavi gördüğü hastanede yaşamanı yitirdi. Dün yarıyıl tatil başlangıcı ve karne dağıtım töreninde Ceren’in 50. Yıl İlköğretim Okulu 7 B sınıfında okuyan arkadaşları buruk bir tatil ve karne sevinci yaşadı. Onları ve Ceren’i tanıyanları teselli eden tek şey sınıf öğretmeni Saadet Yalaz ile okul müdür yardımcısı olan Ahmet Yalaz’ın, Ceren’in karnesini onlardan önce aldığı ve büyük bir mutluluk yaşadıktan sonra vefat ettiğini söylemesi oldu.

Kocaeli İzmit İlçesinde bulunan 50. Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerinden 13 yaşındaki Ceren Taşören, çok küçük yaşlarda henüz 3 yaşında kan kanseri hastalığı ile tanışmış ve tedavi görmeye başlamıştı. Önceleri arada bir uğradığı hastaneden son 1 yıldır çıkamaz hale geldi. Karne gününden 1 gün önce tedavilere cevap vermeyerek yaşamını yitirdi. İzmit Kozluk Mahallesinde ikamet eden Taşören Ailesinin küçük kızları Ceren’in cenazesi dün tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinden alınıp, Fevziye Camiinde kılınan öğlen namazı sonrasında Gözyaşlarıyla Bağçeşme Mezarlığında toprağa verildi.

ARKADAŞLARINI TESELLİ EDEN HABER

Dün tüm okullarda olduğu gibi yarıyıl tatili ve karne dağıtım töreni vardı. Tatil ve karne sevincini buruk yaşayan ve 1 gün öncesinde arkadaşlarının tabutu başında ağlayan Ceren’in sınıf arkadaşları da karne alacaktı. Oldukça üzgündüler. Ancak öğretmenlerinin Ceren’in karnesini ve üstün başarı belgesini vefat etmeden 6 saat önce aldığını ve kendisinin çok büyük sevinç yaşadığını söylemeleri üzerine arkadaşları biraz olsun teselli oldu.

KARNESİNİ ALIP ÇOK MUTLU OLDU

Okul Müdür Yardımcısı ve Ceren Taşören’in sınıf öğretmeni Saadet Yalaz’ın eşi olan Ahmet Yalaz büyük üzüntü yaşadıklarını ifade ederek “Bu öğrencimiz 1 ci sınıftan bu yana bizim okuldaydı. 5 ci sınıfta rahatsızlığı daha da ortaya çıktı. Tedaviye gidip geliyordu. Ama okulu hiç bırakmadı. Çok başarılı bir öğrenciydi. Azimliydi. Okumayı çalışmayı seven birisiydi. Eşim kendisinin sınıf öğretmeniydi. 6 sınıfta okula yine gelmeye çalışıyordu. Ama 7 ci sınıftan yani bu yıldan itibaren rahatsızlığı daha da arttı okula gelemez oldu. Kemoterapi görüyordu. Velileri raporlarını getirdiler. Durumunun çok ağırlaştığını söylediler. Moral olsun diye Karne gününden 1 gün önce mesai çıkışı, karnesini ve üstün başarı belgesini alıp eşimle kendisine götürdük. Bir süre ailesi ile oturduk. Kendisi eşimin eline sımsıkı sarıldı. Bir süre bırakmadı. Karnesini görünce çok mutlu oldu. Aynı gece vefat etti” dedi.

25 Oca 2013 - 12:19 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.