Cemil Meriç’te Eğitim Aldı, Hilton’da İşe Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören Ömer Faruk Keskin, kısa bir sürede büyük bir gelişim gösterdi. Aldığı eğitimler ile kendini geliştiren Keskin, Double Tree by Hilton Otel’de işe başladı.

CEMİL MERİÇ’TE EĞİTİM ALDI


Daha önce özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim alan fakat istenilen gelişimi gösteremeyen Ömer Faruk Keskin, 2018 yılında tanıştığı Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim almaya başladı. Merkezde müzik, beden eğitimi, el sanatları, seramik, mutfak atölyesi, bağımsız yaşam atölyelerinde eğitim alarak kişisel gelişimine katkılarda bulunan Keskin, kısa sürede önemli bir gelişim gösterdi. Bu gelişim Ömer Faruk Keskin’i dünyaca ünlü bir otelde iş sahibi yaptı.

HİLTON’DA İŞE BAŞLADI


Sosyal olarak da arkadaşlarıyla aktif bir biçimde vakit geçiren Ömer Faruk Keskin, İŞKUR işbirliği ile düzenlenen aşçı yardımcılığı kursunda eğitim almaya başladı. Keskin, bu kurs sonunda sertifika alarak gördüğü eğitim ve sertifika ile işe girmesi de kolaylaştı. 1 Ağustos tarihi itibariyle Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nden mezun olan Keskin, Double Tree by Hilton Oteli’nde mutfak bölümünde aşçı yardımcısı olarak işe başladı.

BELEDİYEMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN


Ömer Faruk Keskin’in annesi İftariye Keskin; “Ömer Faruk evde çok mutlu bir çocuktu ve gelişime açıktı. Daha önce özel rehabilitasyona gidiyorduk ama yeterince bir gelişim gösteremiyordu. Ancak Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’ne başladığı günden beri yaşadığı değişimler bizleri gerçekten çok mutlu etti. Burada aldığı eğitimlerle yaşadığı değişim ve gelişim sayesinde ve aldığı sertifika ile Kocaeli’nin en iyi otellerinden Double Tree by Hilton Oteli’nde işe başladı. Allah razı olsun, oğlumun hayatını değiştiren herkesten ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden” dedi.

23 Eyl 2019 - 10:40 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.