Çayırova çocuk oyunları yine büyüledi.

Unutulmaya yüz tutan eski Türk oyunları Çayırova Belediyesi tarafından yeniden canlandırılmaya devam ediliyor.Anadolu Oyunları Uygulama Merkezi bünyes...

Unutulmaya yüz tutan eski Türk oyunları Çayırova Belediyesi tarafından yeniden canlandırılmaya devam ediliyor.Anadolu Oyunları Uygulama Merkezi bünyesinde Türkiye’de ilk olarak düzenlenen Çocuk Oyunları Ligi’nin 3.cüsü tüm coşkusu ile renkli görüntülere sahne oldu.

Unutulmaya yüz tutmuş eski Türk oyunlarının tekrar gün yüzüne çıkarılması için Çayırova Belediyesi tarafından hizmete sunulan 3.Çocuk Oyunları Ligi yeni oyunlar ile gerçekleştirildi.

Çayırovalı çocuklar, çocuk oyunları ile hem eski geleneklerinden kopmuyor hem de spor ile iç içe yaşayıp Türkiye Çocuk Oyunları Şampiyonası'nda birinci olmayı hedefliyorlar.

Öğrenci ve velilerle bir araya gelen Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, yapılan bu etkinliklerle çocukların kötü alışkanlıklardan uzaklaştıklarını söyledi.

18 Oca 2014 - 22:33 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.