Çaya Yüzde 15 Zam Geldi

Zam zam zam... Doğalgaz, elektrik ve sigaradan sonra çaya da zam geldi... Çaykur'un ardından özel şirketler de çaya yüzde 15 zam yaptı.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (Çaykur) işletme mamülü çay fiyatlarına ekonomik koşullardaki gelişmeler ve girdi maliyetlerindeki artışları gerekçe sunarak 25 Haziran'da yüzde 15 zam uygulamıştı. Alınan bu zam kararı sonrası son üç ayda çay fiyatlarında yüzde 30'luk bir artış yaşanmıştı. Çaykur'dan sonra özel şirketlerin de zam yaptığı ileri sürüldü.

CHP'li Barış Yarkadaş, özel çay şirketlerinin ürünlerine zam yaptığını duyurdu. Yarkadaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında "Özel çay şirketleri, dün gece itibariyle, ürünlerine 15 ZAM yaptılar!" dedi.

02 Eyl 2019 - 10:35 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.