Çaldıkları Gitarları Satan Hırsızlar Yakalandı

İzmit'te bir evden 2 adet elektro gitar çalan hırsızlar, gitarları satınca yakayı ele verdi.

İzmit’te 14 Şubat günü bir eve giren hırsızlar 2 adet Elektro gitar çaldı. Hırsızlık olayının bildirilmesi üzerine İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı. Ekipler yaptıkları çalışmalar sonucunda 15 Şubat günü çalınan gitarların Belsa Plaza AVM’de faaliyet gösteren bir iş yerine 400 TL’ye satıldığını belirledi.

SUÇ MAKİNASI ÇIKTILAR

Yapılan çalışmalar sonucu hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen B. G. (19) ve S.D. (16 isimli yenidoğan mahallesi üzerinde gözaltına alındı. Gözaltına alnan şahıslardan B. G. nin Hırsızlık, Kasten yaralama, Tehdit gibi suçlardan toplamda 4 adet kaydı olduğu belirlendi. 16 yaşındaki S.D. nin ise 7 Adet Hırsızlık, Tehdit ve Kasten öldürme suçlarından toplamda 9 adet kaydı olduğu belirlendi. Yaşı küçük olan S.D. emniyetteki işlemlerinin ardından ailesine teslim edilirken, B.G. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. B.G. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı

17 Şub 2020 - 13:21 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.