ÇALDIKLARI ARAÇTA UYURKEN YAKALANDILAR

İzmit ilçesinde bir aracı çalan ve gezdikten sonra ara sokağa çekerek içerisinde uykuya dalan oto hırsızları, polise yakalandı. Edinilen bilgilere ve...

İzmit ilçesinde bir aracı çalan ve gezdikten sonra ara sokağa çekerek içerisinde uykuya dalan oto hırsızları, polise yakalandı.

Edinilen bilgilere ve iddialara göre: İzmit İlçesi Mehmet Ali Paşa Mahallesi Dalgıç Sokak üzerinde park halinde bulunan Ö.T isimli şahısa ait 41 FN 778 plakalı araç, 10 şubat 2013 günü gece geç saatlerde çalındı. Yapılan ihbar üzerine polis her yerde çalınan aracı aramaya başladı.

UYURKEN YAKALANDILAR

Önceki akşam geç saatlerde çalınan aracın İzmit İlçesi Yahya Kaptan Mahallesinde bir benzin istasyonundan yakıt alırken MOBESE’ye takılması üzerine, Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Ekipleri hemen harekete geçti. Saat 00.45 sıralarında polis çalınan aracın Tavşantepe Mahallesi Hacıbektaş Sokak üzerinde olduğunu belirledi. Aracın yanına yaklaşan polis ekipleri içerisinde 2 kişinin uyuduğunu gördü. Polisin uyandırdığı şahıslardan yaklaşık 30 sabıkası bulunan Yunus T(23) Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğüne, ailesi tarafından kayıp olduğu bildirilen ve aranmakta olan 20’ye yakın sabıkası bulunan E.Ü(16) ise Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü. İfadeleri alınan şahıslar öğlen saatlerinde adli merciilere sevk edildi.

İzmit ilçesinde bir aracı çalan ve gezdikten sonra ara sokağa çekerek içerisinde uykuya dalan oto hırsızları, polise yakalandı

12 Şub 2013 - 13:12 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.