Çağla Şikel canlı yayında göğsü açıldı

Alişan ile birlikte hafta içi her gün canlı canlı "Her şey dahil" programını sunan güzel manken ve sunucu Çağla Şikel'in partneri ile dans ederken giy...

Alişan ile birlikte hafta içi her gün canlı canlı "Her şey dahil" programını sunan güzel manken ve sunucu Çağla Şikel'in partneri ile dans ederken giydiği elbisenin askısı düşmesi üzerine bir göğsü tamamen açıldı.

Herkesin şok olduğu bu anlarda Alişan hemen Çağla'nın önüne geçme atağında bulundu, Şikel ise "olur böyle şeyler diyerek" elbisesinin askısını giydi. Show Tv'de yayınlanan programı Alişan ile birlikte sunan güzel sunucu Çağla Şikel canlı yayın kurbanı oldu.

22 Eyl 2014 - 12:30 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.