Büyükakın Suadiye Meydan Projesini İnceledi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç.Dr.Tahir Büyükakın Kartepe temasları sürecinde Suadiye Mahallesi’nde yapımına başlanan Suadiye Meydan Projesi hakkında bilgi verdi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 50 yıllık hayal olan Teleferik Projesi’nin temel atma töreni sonrasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayıDoç. Dr. Tahir Büyükakın’a Kartepe’de yapılan çalışmaları anlattı. Çalışmaları hızla devam eden Suadiye Meydan Projesi hakkındaKocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Doç.Dr.Büyükakın’ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkan VekiliFaruk Baysal ve teşkilat mensuplarına bilgi veren Başkan Üzülmez “Suadiye Meydan Projesi, Kartepemize değerkatacak projeler arasında yer almaktadır” dedi.

YAKLAŞIK 16 BİN METRE KARE

Suadiye Meydan Projesi’nin devam eden çalışmalarını yerinde anlatan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Kartepe'nin büyük nüfus yoğunluğuna sahip Suadiye Mahallesi ve çehresini değiştirecek Kent Meydanı düzenleme projesi çalışması Etüt Proje Müdürlüğümüz tarafından hazırlandı. Yaklaşık 16 bin metrekarelik alana sahip proje, çok amaçlı organizasyonlara imkan sağlayacak bir meydan, çocuk bahçesi, spor oyun alanları, doğa parkı, yakın çevre sakinlerinin günlük dinlenme ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla planlandı” şeklinde konuştu.

YORULMAK BİLMEDEN ÇALIŞACAĞIZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç.Dr.Tahir Büyükakın “Kartepemiz genç bir ilçe olmasına karşın yapılan yatırımlar sonrasında turizmin merkezi olmaktadır. Yaz ve kış turizmin adresi olan Kartepemiz de sosyal belediyeciliğin en güzel örnekleri gösterilirken, Yeni yatırımlarla mark adeğerini arttırmaya yönelik çalışmalar yapılıyor. Kartepemizin gelişmesi noktasında emeği geçen geçmiş dönem belediye başkanlarımıza, teşkilatlarımızın ekiplerine ve mevcut Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ederim. Başarı birlik ve beraberlik içinde çok çalışmakla gelir. Bu bilinçle yorulmak bilmeden çalışacağız” ifadelerini kullandı.

13 Ara 2018 - 09:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.