Büyükakın ' Bu Kentin Mali Durumunu En İyi Ben Bilirim'

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın gündemi değerlenderdiği toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Büyükakın bu kentin mali durumunu benden iyi kimse bilemez şeklinde konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın gündemi değerlenderdiği toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Büyükakın bu kentin mali durumunu benden iyi kimse bilemez şeklinde konuştu.

Başkan Büyükakın daha sonra Gebze Darıca Metrosu ile ilgili çıkan iddialara yanıt verdi. " Gebze'deki metro çukuruna gömülelim hadi biz iktidardan gidelim gebzelileri de mi düşünmüyorsunuz. Hadi olmasın ben kaybedeyim sen kendi kentinin kaybetmesine neden olacaksın. Bu mu yapıcı muhalefet, biz doğru bildiğimiz işleri destekleyeceğiz diyorlar bunların hepsi sahte ifadelerine yer verdi.

" İhaleler adrese teslim yapılıyor şeklinde yer alan iddialara da yanıt veren Başkan Büyükakın Her kuşun atı yenmez. mahcup olurlar. İtibar suikastı yapıyorlar. Her kuşun atı yenmez altında kalırlar" dedi. "


" Ben hayatımda golf sahası bile görmedim. Golf aracını ne yapayım. En borçlu belediye olarak 270 Bin TL'ye golf aracı almışız gerçek ne bizim böyle bir araç almadığımız gerçek park ve bahçelerde bakım için kullandığımız 18 araç. Gerçek ortaya çıkınca çevir kazı yanmasın"

" İSU akıllı telefon alıyormuş. Kaç tane aldık kim kullanıyor söyleyelim 42 tane borç takip personeli, 148 adet sayaç okuma personeli var. 70 tane online şantiye personelimiz sorumlumuz var. Piyasada bu telefonu 1500 TL'ye alıyorsunuz tanesini 1031 TL'ye aldık markayı yazmak ihaleye göre suçtur. İhalede marka yazılmaz fitne sebebidir. "

" İtibar suikastı kelimesinden başka bir kelime bulamıyorum. Böylesini yakıştırmak istemiyorum ama gözü kapalı iftira atılıyor. Şoförsüz, yakıtsız araç alımı yaptığımızı eleştiriyorlar. Şoförüm var, yakıtımda var her aldığımda şoför mü almak zorundayım "

" İhalemiz açık online bir şekilde gerçekleştiriliyor ona da mı bakmadınız. Hiçbir şeye bakmadan konuşuyorsunuz bile bile itibar suikastı yapıyorsunuz yazıklar olsun diyorum Ben farklı bir partiden seçilmiş olabilirim ancak bir siyasetçi başka bir siyasetçi hakkında böyle konuşur mu. Elinde delil varsa suç duyurusunda bulun ama öyle kenardan konuşup konuşup itibar zedelemek maksadıyla yapıyorsan yazıklar olsun. "

" Çikolata almışız depoya kaldırmışız. Her bayramda personelimize çikolata alırız. Piyasada 50 TL'ye alınan bu çikolatayı 22 TL'ye aldık. Kahve Dünyası'ndan aldık. İstanbul'daki merkez üzerinden 8000 adet gönderdiler. İstanbullu firmayı çikolata almaya getirmişiz. Denizin üzerinden yürüyeyim yüzme bilmiyorlar diyorlar "

" Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türkiye'nin en borçlu belediyesidir diyorlar ancak onların yüzünden bu 6 Milyar borcun tamamı yuvacık barajı'nın borcudur. Bakın rakamları size kıyaslayayım bu konuyu burada kapatıp bir daha açmayacağım. "

19 Kas 2019 - 07:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.