Büyük heyecan Gölcük'te

Gölcük, 7-8 Ağustos tarihlerinde büyük heyecana sahne olacak Downhill Cup’a ev sahipliği yapacak.

Gölcük Belediyesi’nin desteğiyle, Gölcük Saraylı parkurunda yapılacak olan yarışta, dağ bisikletçileri en iyi sürüşlerini göstererek dereceye girmek için yarışacaklar.

108 SPORCU KATILACAK

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelecek olan 108 sporcunun katılacağı ödüllü dağ bisikleti yarışması; Elitler, Master, Küçükler ve Kadınlar kategorisinde yapılacak. Profesyonellerin heyecan dolu yarışını Gölcüklülerde belli noktalardan izleyerek heyecana ortak olacak.

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NİN DESTEĞİYLE

Dağ bisikleti sporunun ülkemizdeki gelişimi adına öncü bir isim olan, Gölcük’teki yarışın da organizasyonunu yapan Gökmen Bilgili yaptığı açıklamada: “Bu sporun gelişmesi adına Dünya’nın çeşitli ülkelerinde düzenlenen Downhill Cup’ı, Bursa’dan sonra, Gölcük Saraylı parkurunda, Gölcük Belediye’mizin desteğiyle yapıyoruz” dedi.

HEDEF GENÇLERE SEVDİRMEK

Bilgili açıklamasının devamında: “Bizim önceliğimiz, dört bir tarafı dağlarla çevrili ülkemizde gençlerimize dağ bisikleti sporunu sevdirmek ve profesyonel olarak yapmalarını sağlamak. Gölcük yarışına da 108 sporcumuz katılacak ve ağırlıklı olarak gençler olacak. Bu noktada, bizlere destek olan Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yarışmaları izlemeye de tüm Gölcüklüleri davet ediyorum” dedi.

28 Tem 2021 - 16:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.