BU MARATON BEYAZ SHOW İÇİN...

Kanal D televizyonunda yayınlanan 'Beyaz Show' adlı programa katılmak için Uşak'tan İstanbul'a koşan maratoncu Akın Yeniceli İzmit'e ulaştı. Kanal D'...

Kanal D televizyonunda yayınlanan 'Beyaz Show' adlı programa katılmak için Uşak'tan İstanbul'a koşan maratoncu Akın Yeniceli İzmit'e ulaştı.
Kanal D'de Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı talk-show programı 'Beyaz Show'a konuk olan maratoncu Akın Yeniceli, Uşak-İstanbul arası 550 kilometre uzunluğundaki zorlu etabı koşarak tamamlamak için üç gün önce start verdi.Bugün Bilecik- İzmit arasındaki etabı tamamlayıp akşam saatlerinde İzmit kent merkezine ulaşan maratoncu Akın Yeniceli 10 Mayıs Cuma akşamı Kanal D televizyonunda canlı yayına katılacak.Maraton, ultra maraton ve kros müsabakalarında yaptığı derece ve aldığı birinciliklerle bilinen Akın Yeniceli'ye koşu esnasında Beyaz Show ekibi de eşlik ediyor. Akın Yeniceli, "Bugün 126 kilometre koştum.Zor olmasına rağmen sevinçliyim.Beyaz emminin beni kabul ettiği için çok mutluyum.İşallah ben de son etabıda güzelce bitirip hedefime ulaşacağım.Uşak'tan koşmaya başladım ve üç gündür yollardayım.Böyle bir programa katılacağım için aynı zamanda çok heyecanlıyım.Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıp yarın da güzel bir zaferle şova katılacağım.Biraz yorgunum ama heyecanım daha fazla.Bugün hava rüzgarlı olduğu için fazla etkilenmedim ama zemin sert olduğu için biraz ayaklarım ağrıdı.Fakat herşeyin bir zorluğu var" diye konuştu.

10 May 2013 - 07:31 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.