''Boş Boş Konuşursan Devlet Gereğini Yapar''

Kocaeli MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Kocaeli TV canlı yayınında Hakan Katırcı'nın sorularını yanıtladı. Ünlü Türkkan'ı da sert sözlerle eleştirdi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı açıklamda şunları söyledi:

''Lütfü Türkkan elindeki belgelerle gidip Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulunsaydı, başına bunlar gelmezdi ama ortalıkla sırf basında yer almak için boş boş konuşursa bedelinide öder. Sen gidip orman bakanlığına ait araziyi çiflik yaparsan sonuçlarınada katlanırsın.

Dünyanın teşekkür ettiği, 65 ülkeye yerdım gönderdiği yerde, sen kalkıp Türkiye Cumhuriyeti'nin Sağlık Bakanı'na teşekkür edemiyor, devletini Avrupaya şikayet ediyorsan, benim devletimde bir düğmeye basar bunun bedelini ödersin.

Boş boş konuşmaya alışmışların sonu budur. ben çizgimi de haddimide bilirim. Benim eksiğim varsa devlet bir sabah benide ziyaret edecektir. 15 temmuz itibariyle bu bitti. Git şikayetini Cumhuriyet Savcılığına şikayet et, gidip çamur atarsan onlarda sana bu şekilde cevabını verir.

''DEVLET KIRMIZI ÇİZGİLERİYLE OYNATTIRMAZ''

Yeni Kurulan partiler Türkiye Cumhuriyeti'nin yükselişini engellemek için var. Türkiye 1 milyon yazılım kuran bir ülke.Türkiye Cumhuriyeti devleti demiş ki 2023 de liderim ama benim ülkemdeki muhalefet kabul etmiyor. Devlet kırmızı çizgileriyle oynattırmaz. Buna saygı duymayanıda bir sabah ziyaret eder gereğini yapar.

05 Haz 2020 - 17:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.