Bıyık Vatandaşları Yalnız Bırakmadı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’da etkili olan sağanak yağış sonrası hemen sahaya çıkarak incelemelerde bulundu ve Darıcalı vatandaşları yalnız bırakmadı.

Meteoroloji müdürlüğünün yaptığı uyarıların ardından Darıca’da etkili olan sağanak yağış sonrası Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bütün programlarını iptal ederek olası sel baskınlarına karşı yapılan çalışmaları inceledi. Yağmurluğunu giyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediyedeki ilgili birimlere de talimat vererek yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirmek için gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

DARICA BELEDİYESİ TEYAKKUZDA

Darıca Belediyesi ekipleri Başkan Bıyık’ın talimatıyla kritik noktalara müdahalelerde bulunurken Başkan Bıyık da yağmurluk giyinerek sahadaki çalışmaları bizzat takip etti. Darıca Belediyesi olarak teyakkuz halinde olduklarını ifade eden Başkan Bıyık, vatandaşlardan gelen şikayetlere de anında müdahale edilmesi için ekip kurduklarını söyledi. Vatandaşların da daha dikkatli olmaları istenirken Alo 153 ve 444 7 441 numaralı telefonlardan irtibata geçilerek yardım talebinde bulunabilecekleri kaydedildi.

17 Ağu 2019 - 17:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.