BİR CİNAYET DAHA

Köşklü Çeşme Mahallesi’nde meydana gelen olay da A. Osman Ç. isimli kişi amcası Nazım Çakar’ı bıçaklayarak öldürdü. Alınan bilgi ve iddialara göre, Ge...

Köşklü Çeşme Mahallesi’nde meydana gelen olay da A. Osman Ç. isimli kişi amcası Nazım Çakar’ı bıçaklayarak öldürdü.

Alınan bilgi ve iddialara göre, Gebze Köşklü Çeşme Mahallesi 535 Sokak ta market işleten A. Osman Ç. isimli kişi marketin üst katından gürültü gelmesi üzerine buraya çıktı. Üst katta oturan amcasının eşi kapıyı açınca A. Osman Ç, ‘Niye gürültü yapıyorsunuz?` diyerek yengesine tokat attı. Bunun üzerinde evde bulunan Nazım Çakar, yeğeni olan A. Osman Ç.`ye, ‘Utanmıyor musun yengene tokat atmaya diyerek` A. Osman Ç.`ye tokat attı. Tartışma kavgaya dönüşünce A. Osman Ç. yanında taşıdığı bıçakla amcasını kalbinden ve kolundan bıçakladı. Yaralı olarak Fatih Devlet Hastanesi`ne kaldırılan Nazım Çakar burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Polis olaydan sonra A.Osman Ç.`yi gözaltına aldı. Cinayetle ilgili olarak soruşturma sürüyor.

24 Oca 2013 - 08:31 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.