“Bir Belediye Başkanı Kendi Görevini Yapacak"

İzmit’in çeşitli mahallelerine gerçekleştirilecek olan ziyaretler öncesi MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Yürüyüş Yolu üzerinde açıklamalarda bulundu.

İzmit’in çeşitli mahallelerine gerçekleştirilecek olan ziyaretler öncesi MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Yürüyüş Yolu üzerinde açıklamalarda bulundu.

Basın açıklamasına MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, MHP’li belediye meclis üyeleri, MHP il yöneticileri ve partililer katıldı. Basın açıklamasında konuşan İl Başkanı Aydın Ünlü, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yüklenerek “ Bir belediye başkanı kendi görevini yapacak, şov yapmayacak” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bugün İzmit ilçe teşkilatımızla birlikte muhtarlarımızı ziyaret edeceğiz. Biz İzmit’in iyi yönetilmediğini söylüyoruz. 6 ay dolmak üzere. İzmit’in problemleri devam ediyor. Şov yapan bir belediye başkanıyla İzmit artık yüz yüze. Bugün muhtarlarımızı da dinleyeceğiz. Muhtarlarımızın bizlere ilettiği sorunları kamuoyuyla paylaşacağız.

Fatma hanım içimizde gezsin bir şey yapmasına gerek yok tarzındaki söylemlerde bulunan CHP’li arkadaşlarımız var. Bir belediye başkanı kendi görevini yapacak, şov yapmayacak. Belediye başkanı 2020 yılında sahada olan, esnafın problemlerini çözen bir belediye yönetimi istiyoruz. Biz vatandaşın hizmet istediği yerde olan bir siyasi partiyiz. MHP’li meclis üyeleri vatandaşı dinliyor ve çözüm aşamasında müdahil oluyor. Biz yapıcı muhalefet yapmaya devam edeceğiz” dedi.

18 Eyl 2019 - 17:32 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.