Bilgievleri Yol Gösterdi, Onlar Başarılı Oldu

Türkiye'ye örnek olan Bilgievleri öğrencilerinin ellerinden tutarak onları doğru kanalize etmeye devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığının eğitime yönelik hizmetleri arasında başı çeken ve Türkiye'ye örnek olan Bilgievleri, öğrencilerinin ellerinden tutmaya devam ediyor. Ertuğrulgazi Bilgievi öğrencileri Murat Yiğit, Cafer Durdeniz, Meryem Bengisu Kayta ve Mesude Aygün, Tekvando sporunda Bilgievi’ndeki hocalarının yol göstermesiyle önemli başarılar elde etti.

“SOKAKTA ARKADAŞALRIMLA KAVGA EDİYORDUM”

Şuanda Türkiye Şampiyonasına hazırlanan sporculardan Bilgievi öğrencisi Murat Yiğit, “ Yaşım itibariyle sokakta arkadaşlarımla kavga ederdim. Durumu Fark Eden Hocam Beni Bu Spora Yönlendirdi.” dedi. Sporun dışında derslerine Bilgievi sayesinde yoğunlaştığını söyleyen Murat “Bilgievi sayesinde il bazında birçok derece yaptım. Haziran ayında bölge dereceleri ve Türkiye Şampiyonasına katılacağım. Artık spor benim her şeyim, hayatımı tam anlamıyla dolduruyor.” ifadelerini kullandı.

“BİLGİEVİ’NİN BANA BİRÇOK FAYDASI OLDU”

Haziran ayında yapılacak Türkiye Tekvando Şampiyonasına hazırlanan öğrencilerden Cafer Durdeniz isimli öğrenci ise 8 yıldır Bilgievine gittiğini ve kendisine birçok fayda sağlandığını söyledi. Bilgievinde öğretmenlerin kendilerine çok yardımcı olduğunu ifade eden Cafer, derslerimde çok düzelme oldu. Tabi mahallede çok hareketli bir yaşamımız vardı. Hocalarımız sürekli bizi çağırıyorlardı ve farklı farklı sporlarda deniyorlardı. En son Tekvandonun bana fayda vereceğini söylediler ve bu sporu yapmam için önümü açtılar. Şuan şampiyonalara hazırlanıyorum ileride Avrupa şampiyonluğunu hedefliyorum” diye konuştu.

15 Mar 2020 - 11:24 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.