Belediye Derincespor Ailesi Bayramlaştı

Bu sezon TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele verecek olan Belediye Derincespor, bayramın son günü Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar’ın katıldığı törenle bayramlaştı

Belediye Derincespor Ailesi Bayramlaştı
Haber albümü için resme tıklayın

Antrenman Öncesi Bayramlaşma


Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak çok önemli bir başarıya imza atan Belediye Derincespor Kulübü, yeni sezonda mücadele vereceği TFF 3. Lig’de 2. Grup’taki zorlu mücadele öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. İlk etapta kendi tesislerinde çalışan ardından ikinci etap kampı için Bolu’ya giden Belediye Derincespor, yeni sezon çalışmalarını kendi sahasında sürdürüyor. Yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Belediye Derincespor camiası, bayramın dördüncü ve son günü gerçekleşen antrenman öncesinde bayramlaştı.


Kemal Bayraktar’dan Ziyaret


Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Ahmet Güntepe, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuların hazır
bulunduğu bayramlaşma töreni coşku içerisinde geçti. Sarı lacivertli futbolcuların bayramını tebrik eden Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, “Yeni sezonda saha içindeki başarınız kadar saha dışındaki davranışlarınız ile de örnek olacağınıza inanıyorum. İnşallah Derince ilçemize yakışır bir sezon geçireceğiz. Biz Derince Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanındayız” dedi.

BAYRAMLAŞMA 1-2: Bu sezon TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele verecek olan Belediye Derincespor, bayramın son günü Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar’ın da katıldığı törenle bayramlaştı.

15 Ağu 2019 - 12:32 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.