BAŞKURT'UN BABASI BIÇAKLANDI

Aralarında 4 yıl önce yaşanan bir kavga nedeniyle husumet bulunan 2 ailenin büyüğü, gittikleri camide namaz kıldıktan sonra kavga etti. Kavgada Hikmet...

Aralarında 4 yıl önce yaşanan bir kavga nedeniyle husumet bulunan 2 ailenin büyüğü, gittikleri camide namaz kıldıktan sonra kavga etti. Kavgada Hikmet K. isimli şahıs, İsmet Başkurt’u bıçaklayarak ağır yaraladı.

Kocaeli’nin tanınmış iş adamlarından, Eski Kuruçeşme Belediye Meclisi Üyesi ve MHP İl Yöneticisi Abdullah Başkurt’un oğlu Özmen Başkurt ile Hamza Eraslan 10 Nisan 2008 tarihinde bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmış, tartışma nedeniyle gençler arasında husumet başlamıştı. 13 Nisan 2008 günü Kuruçeşme meydanda Hamza Eraslan arabasıyla giderken, Özmen Başkurt’a hafifçe çarpmış, Özmen duruma sinirlenerek ‘Yavaş gitsene’ diye bağırınca aralarında kavga çıkmış ve kavgada Özmen Başkurt başından ağır yaralanmıştı. Olay sonrası Hamza Eraslan tutuklanmış, Özmen Başkurt ise uzun süre tedavi görmüştü.

İki aile arasında bu olay nedeniyle yaşanan husumet yeniden kendini gösterdi. Ancak bu defa kavga edenler genç değil, ailenin büyükleri oldu. İddialara göre Abdullah Başkurt’un babası İsmet Başkurt, öğlen namazını kılmak için Kuruçeşme Merkez Camiine gitti. Namazı kıldıktan sonra tam çıktığı esnada, kendisi gibi namaz kılmaya gelen Torunu Özmen Başkurt’u yaralayan Hamza Eraslan’ın akrabası olan Hikmet K. ile karşılaştı. Şahıslar arasında bir anda başlayan tartışma kavgaya dönüştü. İddialara göre bu esnada Hikmet K. üzerindeki bıçağı çıkartarak İsmet Başkurt’un kalbine yakın bir bölgeden yaralayıp olay yerinden kaçtı.

Olayı görenler hemen İsmet Başkurt’u özel bir hastaneye kaldırdı. Durumu ağır olan Başkurt hemen ameliyata alındı. Öte yandan olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Hikmet K. evinde suç aletiyle birlikte İzmit İlçe Asayiş Büro Ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

18 Şub 2013 - 16:00 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.