Başkan Üzülmez'den Rektör Hülagü'ye Hayırlı Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden KOÜ Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

2014 yılında Kocaeli Üniversitesi’nde yapılan seçimde birinci seçilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kocaeli Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Sadettin Hülagü, ikinci dönem adaylığı için YÖK’e başvuruda bulunmuştu. 12 rektör adayı arasında yapılan değerlendirme sonrasında Prof.Dr.SadettinHülagü’nün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeniden ataması yapıldı. KENT VE ÜNİVERSİTE UYUMU Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı rektör atamalarına ilişkin kararın Resmi Gazete’de yayımlanması sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, KOÜ Rektörü Prof.Dr.SadettinHülagü’yü ziyaret ederek başarılarının devamını diledi. Ziyarette konuşan Başkan Üzülmez “Değerli dostum, Prof. Dr. Sadettin Hülagü hocamızı tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum. 2014 yılında göreve gelmesi sonrasında Kocaeli’de çok önemli projelere imza attı. Kent ile KOÜ işbirliği her alanda kendisini göstermektedir. Bizde belediye olarak üniversitemizle birlikte güzel işlere imza attık. Bu noktada desteklerinden dolayı sayın rektörümüze teşekkürlerimi sunuyorum. Allah muvaffak eylesin” ifadelerini kullandı. İŞBİRLİĞİ DEVAM EDECEK Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez’in ziyaretinden dolayı teşekkür eden KOÜ Rektörü Prof.Dr.Hülagü “Başkanımız Hüseyin Üzülmez ile çok eskiye dayanan gönül birlikteliğimiz vardır. KOÜ ile Kartepe işbirliği yeni dönemde de devam edecektir. Turizm kenti Kartepemiz Başkan Üzülmez’in çalışmaları ile ülke genelinde adından söz ettirmektedir. Bizlerde yeni dönemde yeni projelerde işbirliğine devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

06 Ara 2018 - 10:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.