Başkan Şayir, Ünlü ve Ayaz’ı Ağırladı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz’ı makamında ağırladı. Başkan Şayir, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi

İLK GÜNKÜ HEYACANLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Şayir, “Halkımızın ve ilçemizin geleceği için çalışmalarımıza ilk günkü heyecanla aralıksız devam ediyoruz. 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı ile çıktığımız bu yolda halkımıza verdiğimiz taahhütleri yerine getirmeye devam ediyoruz. Kısa sürede büyük mesafe kat ettik. Dilovası’na güzel müjdeler verdik. İnşallah sizlerinde desteği ile bu beş yıllık sürecimizin sonunda hep birlikte “Yeni Dilovası’nı” inşa edeceğiz” dedi.

ÜNLÜ VE AYAZ BAŞARILAR DİLEDİ

Misafirperverliğinden dolayı Başkan Şayir’e teşekkür eden Ünlü ve Ayaz, yaptığı açıklamada “Başkan Şayir’in çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Başkan Şayir, Cumhur İttifakının Belediye Başkanı bizim ortak değerimizdir. Yaptığı başarılı çalışmalar bizleri de gururlandırıyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada her güzel çalışmasının arkasında olacağız” diyerek Başkan Şayir’e çalışmalarında başarılar diledi.

06 Tem 2020 - 12:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.