Başkan Köşker'den Gaziler Günü Mesajı

Başkan Köşker mesajında, milletimiz için şehitlik ve gaziliğin vatan sevgisini, özgürlük ve bağımsızlığı, milli ve manevi değerleri her şeyden üstün t...

Başkan Köşker mesajında, milletimiz için şehitlik ve gaziliğin vatan sevgisini, özgürlük ve bağımsızlığı, milli ve manevi değerleri her şeyden üstün tutan en kutsal makamlar olduğunu kaydetti.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Şehitlik ve gaziliğin tarih boyunca milletimizi ayakta tutan manevi bir güç kaynağı olduğunu belirten Başkan Köşker,Bu cennet vatan bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir. Onların gösterdiği fedakarlıklar sayesinde huzur içinde yaşıyor, geleceğe güvenle bakabiliyoruz dedi. Başkan Köşker mesajına şöyle devam etti:Milletleri millet yapan, onlara hayat veren, ayakta tutan değerler vardır. Gazilik ve şehitlik de, milletimizin tarihinde bin yılı aşkın geçmişi olan iki kutsal ve kardeş kavramdır. Şehitlerimiz ve gazilerimiz vatan sevgisinin sembolleri olarak milletimizin kalbinde her zaman çok özel bir yere sahip olmuştur.'' açıklamasında bulundu.

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN EMANETİ

Bizler böyle kutsal bir payeye erişen, minnet borçlu olduğumuz gazilerimizin daha iyi bir hayat sürmeleri için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Şehit ve gazilerimizin emaneti olan bu kutsal vatana kararlılıkla sahip çıkacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal Rütbesi ve Gazi unvanı verilmesinin yıldönümü olan bu özel ve anlamlı günde Gaziler Gününü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve hayatını kaybetmiş gazilerimizi rahmetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.dedi

18 Eyl 2017 - 12:46 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.