BAŞKAN KÖŞKER SEMT PAZARINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, semt pazarını ziyaret ederek, pazarda vatandaşlar ve pazarcı esnafı ile bir araya geldi. Gebze Belediye Başkanı A...

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, semt pazarını ziyaret ederek, pazarda vatandaşlar ve pazarcı esnafı ile bir araya geldi.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Cuma Pazarını ziyaret etti. Vatandaşla sohbet eden Başkan Köşker, pazarcı esnafının taleplerini dinledi. Cuma Pazarında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Köşker belediye olarak hayata geçirdikleri projeleri anlattı. Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Köşker esnafa, Mevlana Modern Kapalı Pazar Yeri’nin son durumu hakkında bilgi verdi. Gebzeliler’in ve esnafın Ramazan aylarını da tebrik eden Başkan Köşker, kent bayramlaşması için vatandaşları 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanına davet etti. Başkan Köşker’e Cuma Pazarı ziyaretinde Belediye meclis üyeleri Ergün Kahraman ve Şamil Yalçın eşlik etti.

02 Haz 2018 - 06:14 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.