Başkan Kocaman Ulus Pazarında

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe’ye ve Kocaeli’ye hizmet eden Ulus Pazarı’nı ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Başkan Kocaman pazar gününü de ilçesinin en büyük ve yoğun pazarlarından biri de Ulus Pazarı’nda geçirerek, Kartepeli hemşehrilerine ayırdı.

Kartepelilerin acısına ve mutluluğuna ortak olan ve her zaman halkla içiçe olmaya çalışan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe’de içerisinde faaliyet gösteren ve tüm Kocaelilere hizmet eden Ulus Pazarı’nı ziyaret ederek, esnaf ve hemşehrileriyle bir araya geldi.

ÖNCE ANLAMAK

Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyen ve alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden çözüm üretmek için önce anlamak gerek diyen Başkan Kocaman, Kartepe'nin sorunlarına çözüm üretmek için her zaman halkın sesine kulak verdiklerini bu çerçevede de pazar ziyareti ile de halkın içinde olmaktan mutlu olduğunu kaydetti.

HAYIRLI İŞLER DİLEDİ

Kartepe esnafını ve halkını anlamak, ihtiyaçlarını öğrenmek adına sahada olduğuna dikkat çeken Başkan Kocaman’a pazar ziyareti sırasında vatandaşların ve esnafın ilgisi de yoğun oldu. Başkan Kocaman, "hayırlı ve bereketli işler" dilekleri eşliğinde pazarı baştan sona gezdi ve esnafların görüşlerini dinledi.

08 Eki 2019 - 09:36 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.