Başkan Bıyık’tan Kandil Mesajı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda tüm İslam âleminin kandilini tebrik etti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili’nin Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olduğunu belirterek bu aylarda sevgi, saygı ve yardımlaşma duygularının doruğa ulaştığını vurguladı. Yaptığı yazılı açıklamada Darıcalıların ve İslam âleminin kandilini kutlayan Başkan Muzaffer Bıyık : “Üç aylara girdiğimiz bu günlerde manevi havayı fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları kaldırarak, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Sevinç, bereket ve mağfiret mevsimi olan üç ayların İslam coğrafyasında akan kanın ve gözyaşının dinmesine vesile olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam âleminin üç aylarını ve Regaib kandilini tebrik ediyor şehrimiz, ülkemiz, İslam Âlemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini temenni ediyorum ” dedi.

26 Şub 2020 - 13:54 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.