Başkan Aygün’e Ulaşmak Çok Daha Kolay

Vatandaşların Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e 7 gün 24 saat boyunca her noktadan ulaşarak talep ve önerilerini ilettiği www.derincebaskanim.com yoğun ilgi görüyor

www.derincebaskanim.com

Katılımcı yönetim anlayışını benimseyen ve bu doğrultuda sürekli halkla iç içe olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, projelerini belirlerken istişareye büyük önem veriyor. Vatandaşların görüş ve önerilerine her zaman açık olduğunu ifade eden Başkan Aygün, yayında olan www.derincebaskanim.com adlı internet sitesi ile Derincelilere artık çok daha yakın. Web sitesi aracılığıyla Derinceliler artık Başkan Aygün’e 7 gün 24 saat boyunca her noktadan ulaşabiliyor.

Proje Önerileri, Talep ve Şikayetler

www.derincebaskanim.com adlı internet sitesine giren vatandaşlar burada yer alan ‘Başkana Mesaj’ bölümünde talep, şikayet ve önerilerini Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e direkt olarak iletiyor. Siteyi kullanan vatandaşlar ayrıca ‘Bir Projem Var’ bölümünden Derince’de uygulanmasını ve hayal ettikleri projeleri ayrıntılarıyla yazıp, Başkan Aygün’e ulaştırıyor. Web sitesi uygulamasından son derece memnun olan vatandaşlar yeni uygulama ile birlikte sosyal medyadan istedikleri her an Başkan Aygün’e taleplerini iletebiliyor.

19 Kas 2019 - 07:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.