Başkan Aygün: Daima Gençlerimizin Yanındayız

Gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerinin sergilendiği Derince'de hizmete giren Millet Kıraathanesi, okulların ara tatile girmesiyle birlikte öğrencilerin uğrak mekanı oldu.

Tarihi Gar Binası’nda Hizmet Veriyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gönüllere hitap eden projelerin bir bir hizmete sunulduğu Derince’de Ağustos ayı içerisinde açılışı yapılan Millet Kıraathanesi vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Başkan Aygün’ün 41 seçim vaadi arasında da yer alan ve hizmete girdiği günden beri ilçe halkının yoğun teveccüh gösterdiği Millet Kıraathanesi, Deniz Mahallesi’ndeki Tarihi Gar Binası’nda faaliyet gösteriyor.

4 Bin 500 Kitaplık Kütüphane

Yaklaşık 4 bin 500 kitaplık kütüphaneye sahip olan Millet Kıraathanesi, okulların ara tatile girmesiyle birlikte öğrencilerin uğrak mekanı oldu. Ders çalışan öğrencilerden, kitap okumak isteyen vatandaşlara kadar 7’den 70’e her kesime hitap eden kıraathane, kültürel ve sosyal çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. Sessiz, sakin ortamı ile kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Millet Kıraathanesi’nde vatandaşlar çaylarını yudumlayarak, kitap okumanın keyfini yaşıyor.

“Önceliğimiz gençlerimiz”

Öğrencilerin tatillerini Millet Kıraathanesi’nde değerlendirmelerinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ara tatilini Millet Kıraathanemizde değerlendirerek çalışmalarını burada yapması bizleri mutlu ediyor. Çocuklarımız için tüm gayretimizle çalışmayı sürdürüyoruz. Yaptığımız hizmetler ve hayata geçirdiğimiz projelerimizde daima önceliğimiz olan gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

19 Kas 2019 - 09:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.