Başkan Aygün Ankara’da Temaslarda Bulundu

Başkentte gerçekleşen Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısı’na katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ardından TBMM’yi ziyaret ederek milletvekilleri ile bir araya geldi

Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısı

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği 2019 Yılı Meclis Toplantısı, Ankara’da yapıldı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un öncülüğünde, 600'e yakın belediye başkanı ve meclis üyesinin iştirakiyle gerçekleşen toplantıya katıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yeniden Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildiği toplantıda yeni dönemde görev alacak olan encümen üyeleri de belirlendi.

Milletvekillerini Ziyaret Etti

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Türkiye Belediyeler Birliği 2019 Yılı Meclis Toplantısı’nın ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti. Meclis ziyareti esnasında AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcoğlu, Emine Zeybek, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Cemil Yaman ve diğer kentlerden milletvekilleri ile bir araya gelen Başkan Aygün, Derince’de hizmete sunacakları projelerle ilgili de istişarede bulundu. Milletvekilleri de daha önce Meclis çatısı altından birlikte görev yaptıkları Başkan Aygün’ün Derince’ye çok önemli hizmetlerde bulunacağına vurgu yaparak ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti.

16 Haz 2019 - 14:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.