BAŞKAN AYAZ: BAŞARIMIZIN SIRRI UYUM İÇİNDE ÇALIŞMAK

Göreve geldiği 2009 yılından bu yana tüm mahallelerde yüzlerce projenin altına imza atan Başkan Hüseyin Ayaz, 7 Yıldızlı Kent Başiskele'nin 37 mahalle...

Göreve geldiği 2009 yılından bu yana tüm mahallelerde yüzlerce projenin altına imza atan Başkan Hüseyin Ayaz, 7 Yıldızlı Kent Başiskele'nin 37 mahallenin muthtarlarıyla yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Hizmetler konusunda öncü ve örnek bir belediye olduklarını belirten Başkan Ayaz, yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde yola devam edeceklerinin sinyallerini verdi.

Başiskele'de bir restoranda gerçekleştirilen istişare toplantısında Başkan Ayaz, mahalle muhtarlarına yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu.

Muhtarlara birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Hüseyin Ayaz, “Bu zamana kadar bu yolda beraber yürüdük, yine beraber yürümeye devam edeceğiz.”dedi.

Başkan Ayaz, “Birlik beraberlik içinde bu yolda yürüdük. Şimdi birbirimize daha çok ihtiyacımız var. Ara sıra kırgınlıklar olabilir. Ama bizim bizden başka dostumuz olamaz. Bu zamana kadar hiçbir muhtar arkadaşımız ile sorunumuz olmadı. Biz sizlerden memnunuz.” diye konuştu.

BAŞKAN AYAZ: “BİRLİKTE GÜZEL VE VERİMLİ ÇALIŞIYORUZ”

Başiskele'nin parmakla gösterilir bir ilçe haline geldiğini ifade eden Başkan Hüseyin Ayaz, “Birlikte güzel ve verimli bir çalışma çıkarıyoruz. Başiskele hepimizin gayreti, çabası ve mücadelesi sayesinde Başiskele parmak ile gösterilir, gıpta edilir bir cazibe merkezi haline geldi. İlçemiz dışında yaptığımız ziyaretlerde de gördük ki yaptığımız hizmetlerden ve ilçemizden övgüyle bahsediliyor. Bu hepimizin eseri, başarısı ve gurur verici tablosudur. Bu Hüseyin Ayaz'ın değil, muhtarlarımızın, azalarımızın, meclis üyelerimizin ve hatta çöp kamyonu arkasında çalışan kıymetli arkadaşımızın başarısıdır. Bu hep birlikte ahenk içinde çalışmanın eseridir. Biz her birinizle uyum içerisinde çalışıyoruz.” dedi.

BAŞKAN AYAZ'DAN MUHTARLARA TAVSİYE VE UYARILAR

Başkan Hüseyin Ayaz, mahalle muhtarlarına yaptığı konuşmada önemli tavsiye ve uyarılarda da bulundu. Başkan Ayaz sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu zamana kadar hiç kimseye mesafe koymadık. Sizlerle her zaman görüş alışverişinde bulunuyoruz. Biz bu ilçeyi beraber birlik içinde yönetiyoruz. Belediye de bizim, muhtarlıklar da bizim. Her sevinçli durumda, her sıkıntılı durumda beraber hareket ettik. Böyle hareket etmeye devam edeceğiz. Daha dikkatli ve tedbirli çalışmamız, birbirimiz ile daha çok istişare içerisinde olmalıyız.”

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Biz toplumun önde gelenleriyiz. Bu da bize büyük sorumluluklar yüklüyor. Bu sorumluluklarla beraber yetkilerimiz de var. Yetkilerimizi doğru kullanamazsak bizim için vebaldir. O yüzden duygularımızla değil, aklımızla hareket edip vatandaşlarımıza hizmet etmeliyiz.” diyerek sözlerini sona erdirdi.

Verimli geçen toplantı sonrası Başkan Ayaz, muhtarlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

23 Eyl 2018 - 07:47 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.