Başiskele’nin Kavşak ve Orta Refüjlerinde Estetik İşler

Başiskele Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte ilçeyi bahara hazırlarken, yeni yapılan kavşak ve orta refüjlerde estetik işler yapmaya devam ediyor.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda araç ve yaya trafiğini daha güvenli ve düzenli hale getirebilmek için Fatih Mahallesi Tınaztepe Caddesi üzerinde yapılan kavşak ve orta refüjlerde peyzaj çalışmaları yapılıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen peyzaj çalışmaları kapsamında onlarca fidan toprakla buluşturulurken, dekoratif taşlar ile de modern ve estetik bir görünüm kazandırıldı. Çimlendirme çalışmalarının da tamamlanmasıyla kent estetiğine uygun kavşak kente şık bir görünüm kazandıracak.

Başiskele Belediyesi’nin peyzaj çalışmaları, ilkbaharın gelmesiyle birlikte ilçe genelinde artarak devam edecek.

01 Mar 2021 - 14:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.