Başiskele’den Şanlıurfa’ya Gönül Köprüsü

Başiskele’de eğitime büyük destek vererek Başiskele’yi eğitimde yıldız bir kent haline getiren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Kocaeli sınırları dışındaki okullara da yardımını sürdürüyor.

Başiskele Belediyesi AR-GE Kurulu tarafından hayata geçirilen “Her Bağış Yeni Bir Umut” projesiyle Şanlıurfa’ya gönül köprüsü kurularak zor şartlarda okuyan öğrencilere yardım eli uzatıldı. Proje kapsamında Başiskele’de bulunan okullardan, belediye personelinden, esnaf ve vatandaşlardan toplanan yardımlar Başiskele Belediyesi Başkan Yardımcısı Sema Arat ve AR-GE ekibi tarafından Viranşehir Arıtır İlkokulu’na ulaştırıldı. Kırtasiye malzemeleri, kitap, defter, kıyafetlerden oluşan 100 adet koli her öğrenciye özel olarak paketlenerek öğrencilere teslim edildi. Başiskele Belediyesi Strateji Müdürü Duygu Temür, AR-GE ekibi üyeleri Demet Aslan, Damla Aykut, Sevde Ayaz, Pelin Korkut ve Büşra Yaman tarafından dağıtılan hediyelerini teslim alan öğrenciler çok mutlu oldular. Sevinçleri yüzlerinden okunan öğrenciler hediyeler için teşekkür ettiler. Bağış yapılacak okulun seçiminin Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz tarafından bizzat yapıldığı bildirilirken projenin 2 ay sürdüğü açıklandı. Bu süreçte yoğun mesai harcayan, vefakâr ve fedakârca çalışan AR-GE ekibi, bağış ve yardımlarda bulunan herkese teşekkür etti. Proje boyunca Viranşehir Arıtır İlkokulu öğretmeni Cihan Taştan ile sürekli iletişim halinde olunarak, öğrenci beden listesinin hazırlanması ve eksiklerin giderilmesi sağlanarak Başiskele’den Şanlıurfa’ya gönül köprüsü kuruldu. VİRANŞEHİR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ATEŞ TEŞEKKÜR ETTİ Başiskele Belediyesi gönüllü ekibi, daha sonra Viranşehir Öğretmen Evi’ne geçtiler. Burada misafirleri Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş karşıladı. Sinan Ateş, örnek teşkil edecek projelerinden ötürü emeği geçen herkese teşekkür etti. Misafirlerine ikramda bulunan Ateş, çeşitli hediyeler takdim etti. Viranşehir İlçe Kaymakamı Ömer Dereci de, gönüllü ekibi makam odasında ağırlayarak plaket takdiminde bulundu.

28 Kas 2018 - 16:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.