Balkona çamaşır asıyor diye şikayet etti

Site mahallesinde yaşayan Sedanur A., üst kat komşusunu Zonguldak Belediyesi’ne şikayet etti. Geçen Ağustos ayında yaşanan olayda, internet sitesi üze...

Site mahallesinde yaşayan Sedanur A., üst kat komşusunu Zonguldak Belediyesi’ne şikayet etti. Geçen Ağustos ayında yaşanan olayda, internet sitesi üzerinden komşusunu şikayet eden Sedanur A., şikayetinde şöyle dedi:
“Zonguldak’ın Site mahallesinde oturuyorum. Üst komşum balkonuna çamaşır asıyor ve bu çamaşır benim camıma kadar geliyor. Aynı zamanda mahalle görünümü olarak da hiç hoş görünmüyor. Bu olaya sıkı tedbir alınmasını ve yapanların da ceza almasını istiyorum.”

Hiç kimsenin bir başkasının hakkını engelleyemeyeceğini söyleyen Sedanur A., “Hiç bir insan başka birinin haklarına geçemez. Gereğinin yapılmasını arz ederim” dedi. Belediye ekipleri ise ihbar geldikçe farklı konularda da denetimlerini sürdürüyor.

16 Eyl 2014 - 10:55 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.