Aygün: Ortak Paydamız Derince

İlçedeki esnafları ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Hepimizin ortak paydası Derince. Allah'ın izniyle bu zor zamanları da yine birlikte aşacak ve özlenen güzel günlere kavuşacağız” dedi

Başkan Aygün’den Esnaflara Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından iş yerlerini açan esnafları ziyaret etti. Yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan yasağın ardından Denizciler Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Aygün, yasağa büyük hassasiyet gösteren esnaflara ve vatandaşlara teşekkür etti. Salgınla mücadele sürecinde yapılan hizmetleri aktaran Başkan Aygün, “Bir yandan dezenfekte çalışmalarımızı ilçemizin her noktasında titiz bir şekilde sürdürürken diğer yandan Alo Vefa Hattı ile 65 yaş üstü, kronik hastalığı bulunan ve ihtiyaç sahibi 3 bin 500 haneye hizmet ulaştırdık” dedi.

Özlenen Güzel Günlere Kavuşacağız

Türkiye’nin sağlık alanındaki güçlü altyapısı ve alınan etkin tedbirlerle salgın sürecini çok başarılı bir şekilde yönettiğini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yakın zamanda sıkıntılı dönemin geride kalacağını ifade etti. Koronavirüs salgınıyla mücadele döneminde özveriyle çalışan esnaflara teşekkür eden ve hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Aygün, “Esnaflarımızdan en önemli ricamız sosyal mesafe ve hijyen kurallarına bu süreçte daha fazla özen göstermeleri. Hepimizin ortak paydası Derince. Allah'ın izniyle bu zor zamanları da yine birlikte aşacak ve özlenen güzel günlere kavuşacağız” dedi.

28 Nis 2020 - 11:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.