Aygün: Gençlerimiz Geleceğimizdir

Derince’nin yeni eğitim ve spor üssü Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi’nde incelemelerde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Allah'ın izniyle gelecek güzel günlerde bu merkezlerimizde gençlerimizle buluşacağız” dedi

Yeni Eğitim ve Spor Üssü


Koronavirüsle mücadele kapsamında dezenfekte çalışmalarına ağırlık verildiği süreçte de projelerin hız kesmeden devam ettiği Derince’de yapımı süren Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi’nde artık sona gelindi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün 41 seçim vaadi arasında da yer alan Gençlik Merkezleri, ilçede hem sportif katkı hem de eğitim noktasında çok önemli bir görev üstlenecek. Başkan Aygün’ün Derince genelinde her mahalleye kazandırmayı planladığı gençlik merkezlerinin ilki Dumlupınar Mahallesi’ne inşa edildi.


Bölgede yaklaşık 30 bin m 2 ’lik alan üzerine inşa edilen Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, tamamlanmasıyla birlikte ilçenin yeni eğitim ve spor üssü olacak.

Başkan Aygün’den İncelemeler


Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak ve daire müdürleri ile birlikte bölgeye giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Yaptıkları projelerde çocuklar ve gençleri daima ön plana aldıklarını belirten Başkan Aygün, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz için projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu düşüncelerle inşa ettiğimiz Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezimizdeki çalışmalarımızda sona geldik. Allah'ın izniyle gelecek güzel günlerde bu merkezlerimizde gençlerimizle buluşacağız. Gençlerimizi ne kadar iyi şartlar içerisinde yetiştirirsek geleceğimizi de o kadar güvence altına almış oluruz. Çünkü gençlerimiz geleceğimizdir” dedi.

Çok Amaçlı Olarak Hizmet Verecek


Her fırsatta önceliğinin gençlere ve çocuklara yönelik projeler olduğunu belirten Başkan Aygün’ün Dumlupınar Mahallesi’ne kazandırdığı Gençlik ve Spor Merkezi çok amaçlı olarak hizmet verecek. Yaklaşık 30 bin m 2 ’lik alan üzerine inşa edilen Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi bünyesinde, kütüphane, derslikler, özel ders çalışma odaları, bilgisayar odasının bulunduğu 2 katlı gençlik merkezi, açık futbol, basketbol ve tenis sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, fitness grubu, çocuklar için yaş gruplarına göre oyun alanları ve kaykay pistini barındırıyor. Dumlupınar’daki projenin ardından ilçede ikinci gençlik merkezi ise Fatih Mahallesi’nde inşa edilecek.

15 May 2020 - 11:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.