Aygün: Birlikte Başaracağız

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İshakçılar'da gerçekleşen programlar esnasında esnafları ziyaret ederek hal hatır sordu. Salgını hep birlikte atlatacaklarını belirten Başkan Aygün, bu süreçte özveriyle görev yapan tüm esnaflara teşekkür etti

Esnaflara Teşekkür Etti


Tarımsal kalkınma hamlesi kapsamında aspir ekilen tarlalarda son durumu yerinde incelemek üzere İshakçılar ve çevre köylere giden Başkan Aygün, ardından esnafları ziyaret etti. Esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulunan Başkan Aygün, alışveriş yapan vatandaşlarla da tek tek sohbet etti. Ülkemizin alınan önlemler ve vatandaşlarımızın dikkati ile salgınla mücadele sınavını başarılı bir şekilde verdiğini belirten Başkan Aygün, bu süreçte özveriyle görev yapan tüm esnaflara teşekkür ettiğini bir kez daha belirtti.

Tedbiri Elden Bırakmayalım


Derince Belediyesi olarak salgınla mücadele kapsamında yaptıkları çalışmalara da vurgu yapan Başkan Aygün, “Dezenfekte işlemlerimizi ilk gün itibariyle hem ilçe merkezinde hem de köylerimizde titiz bir şekilde uyguluyoruz. Bunun dışında Alo Vefa Hattı ekiplerimiz 65 yaş üstü, kronik hastalığı bulunan ve ihtiyaç sahibi yaklaşık 5.000 hanemize bugüne dekyardımcı oldu, olmaya da devam ediyor. Allah’ın izniyle tedbirlere sıkı sıkıya bağlı kalarak, sosyal mesafeye uyarak bu virüsten kurtulacağız. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

13 May 2020 - 11:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.