Aydın Ünlü CHP'lilere Yüklendi

MHP Kocaeli il Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısını il binasında gerçekleştirdi. Ünlü açıklamasında ulusal ve yerel gündeme dair açıklamalarda bulundu.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirdi. Ünlü konuşmasında; Türkiye Cumhuriyeti’nin 97’nci Kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Cumhuriyetimiz sonsuza kadar kollanacaktır. Son zamanlarda Müslümanlara ve dinimize yönelik ambargolar hepimizi yaralamaktadır. İslamın krizde olduğunu ifade etmek Macron’un haddi değildir. Siyasi şizofren Macron ne hakla böyle bir yorum yapmaktadır. Dinin sahibi Allah’tır, peki Macron’un sahibi kimdir?

“KOKUŞMUŞ BEDENİNE BOMBA SARAN HAİN KENDİNİ PATLATMIŞTIR”

Konuşmasına devam eden Ünlü; Hatay’da meydana gelen olay oldukça düşündürücüdür. Kokuşmuş bedenine bomba saran hain kendini patlatmıştır. ABD’nin vatandaşlarına güvenlik uyarısında bulunmasından sonra bu olayın yaşanması kuşkularımızı arttırmıştır. ABD eğer sahip olduğu bilgileri ülkemizle paylaşmadıysa büyük bir skandala imza atmış demektir.” dedi.

“MHP VATANDAŞIN PROBLEMİNİN OLDUĞU HER YERDE OLMAYA DEVAM EDECEKTİR”

Ünlü konuşmasının sonunda: “MHP Kocaeli teşkilatları neden Bahçeli, neden MHP neden Cumhur ittifakı olduğunu anlatmaya devam edecek. 1 Ekim 2020 tarihinde başlayan programlar dahilinde geçen hafta Gebze ve Kandıra’da çeşitli programlar gerçekleştirdik. Bu hafta ise Dilovası Gölcük’te çalışmalara devem edeceği. 120X120 kapsamında yine bu cuma en az 15 bin kişiye ulaşacak ve Kocaeli’nin her yerinde olacaktır. MHP vatandaşın probleminin olduğu her yerde var olmaya devam edecektir. MHP planlı olarak bundan sonrada sahada olacaktır.” dedi.

“HİÇ SİYASETE BULAŞMAMIŞ BİR REKTÖR HAKKINDA...”

Ünlü basın mensuplarının Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu’nun, Sadettin Hülagü’yi eleştirmesi hakkında sorusuna; “Kocaeli Üniversitesi bizim bir değerimizdir. Hiç siyasete bulaşmamış bir isim olan rektör Sadettin Hülagü ile ilgili böyle bir açıklama yapılmasını doğru bulmuyoruz. Bu yalan beyanlar abesle iştigaldir. Sadettin Hülagü cumhurbaşkanımızın doktorudur. Bu bile saygı duymamızın bir sebebidir. Kendi teşkilatlarındaki konuyu kapatmak adına Kocaeli Üniversitesi’ndeki mücadeleyi yok saymak yanlıştır. Kocaeli Üniversitesi’nin haklarını koruruz” ifadeleriyle cevap verdi.

“İNSANLARIN KAFALARI KARIŞTIRMAK BUNLARIN KAFALARININ ARKASINDAKİ ZİHNİYETİN TECELLİSİDİR”

CHP Milletvekili Tahsin Tarhan’ın “Gebze ve İzmit büyükşehir olmalı” söylemini de değerlendiren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “CHP’lilerde popülist siyaset yapma yarışı var. Bu durum Tahsin beyde olduğu gibi İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’te de var. Bunların hiçbir yere gelmeyeceğini herkes görecek. İnsanların kafalarını karıştırmak bunların kafalarının arkasındaki zihniyetin tecellisidir. Bugün birçok yerde verilen mücadele ile yorum yapmazlar, popülist siyaset yapmak adına çıkışlarda bulunuyorlar. Bu söylemler onlara bir fayda sağlamayacaktır” dedi.

27 Eki 2020 - 15:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.