Aşıklar Darıca’da Atışacak

Darıca Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği Aşıklar Şöleni’nde aşıklar Darıcalılarla buluşacak.

Darıca Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri birbirinden güzel ve farklı programlarla devam ediyor. 7’den 77’ye herkese hitap eden etkinlikler, Darıcalılara eğlenceli anlar yaşatıyor. Darıca Belediyesi Adnan Menderese Kültür Merkezi, bu kez aşıklara ev sahipliği yapacak. Darıca Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği Aşıklar Şöleni, 17 Ocak Cuma günü saat 19.45’te gerçekleşecek. Dr. Hikmet Çığlık’ın konuşmacı olacağı etkinlikte Aşık Maksut Feryadi, Aşık Nuri Çırağı, Aşık Taner Öztürkoğlu, Aşık Nejdet Kuyucu, Aşık Muhsin Özkılıç ve Şair İlhan Kınalı gibi tanınmış sanatçılar eserlerini Darıcalılar için seslendirecek. Aşıklar, etkinlikte ayrıca aşıklık geleneği olan atışma kültürünü de yansıtarak birbirleriyle atışacak. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da kültür sanat etkinliklerinin hız kesmeden devam edeceğini ifade ederek Aşıklar Şöleni’nde Darıcalıları davet etti.

16 Oca 2020 - 10:17 - Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.