Artan Yemekler Sokak Hayvanlarına

Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü hayvanların birincil ihtiyaçlarını karşılıyor.

Artan Yemekler Sokak Hayvanlarına
Haber albümü için resme tıklayın

Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü kentin dışına terkedilmiş sokak hayvanlarının günlük yeme, içme ve barınma ihtiyaçlarını karşılıyor. Belirli noktalarda oluşturulan besleme alanlarını görevliler istisnasız her gün sokak hayvanları için yemek götürülüyor. Ekipler her gün hastane ve fabrikalardan artan sokak hayvanları için uygun yiyecekleri topluyor. Bu sayede hem yemek israfı önleniyor bir yandan da sokakta yaşayan dostlarımızın karınları doyuyor.

Vatandaşların sokak hayvanların karşı biraz daha duyarlı olmaları konusunda ricada bulunan yetkililer, sokak hayvanları için uygun yerlere artan yemek ve su bırakılmasını rica etti.

19 Ağu 2019 - 11:54 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.