Arabada Açık Hava Sineması Kartepe’ye Geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen arabalı açık hava sineması etkinliği bu hafta Kartepe’ye geliyor.

Arabada Açık Hava Sineması Kartepe’ye Geliyor
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi korona virüs tedbirleri kapsamında sinema salonlarına gidemeyenler için yıldızlar altında arabalı açık hava sineması etkinliği düzenlemişti. Etkinlik kapsamında daha önce İzmit’te ve Gebze’de yapılan arabalı açık hava Sineması bu kez Kartepe’de gerçekleşecek.

PERŞEMBE 21.00 DA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve büyük ilgi gören Arabada Sinema etkinliği bu hafta Kartepe'de gerçekleşecek. 18 Haziran Perşembe günü saat 21.00 da FSM Mahallesi Kalıcı Konutlar Karşısı Lojistik Araç Park Alanında gerçekleşecek olan "7. Koğuştaki Mucize Filmi"nin gösterileceği arabalı açık hava sinema etkinliğinde sinemaseverler arabalarından inmeden güvenli bir şekilde sinema keyfi yaşayacak. Sinema etkinliğine araçlarıyla giden vatandaşlara, alanın girişinde çeşitli ikramlar da dağıtılacak.

16 Haz 2020 - 16:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.