AMBULANSTAN 157 KİLO ESRAR ÇIKTI

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi Narkotik Büro Ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, daha önce ambulansla esrar...

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi Narkotik Büro Ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, daha önce ambulansla esrar taşırken yakalanan şahıslarla bağlantılı oldukları iddia edilen 6 kişi, 157 kilo esrarla yakalandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi Narkotik Büro Ekipleri almış olduğu bir duyumu değerlendirerek geçtiğimiz aylarda Hasta Nakil Ambulansı ile doğu illerinden ilimiz ve çevre illerde pazarlanmak üzere esrar maddesi getirileceğini tespit etti.

Şahıslar takip edildi.Uyuşturucu yüklenen ambulans yolda bozuldu.Bunun üzerine bir çekiciye konularak yola devam edildi.Şahısları takip eden emniyet güçleri, araç Kocaeli’ye girince operasyon için düğmeye bastı.6 kişi, 157 kilo esrarla yakalandı.

Ambulansta yapılan aramada şoför ve yanında bulunan şahıs gözaltına alındı.Adliyeye sevk edilen Mustafa D.ile Fikret G.tutuklandı.Ayrıca daha önce ambulansla esrar yakalatan ve cezaevinde bulunan 2 şahıs hakkında da işlem yapıldı.3 kişi ise aranıyor.

06 May 2013 - 13:29 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.