Alo Vefa Hattı 3.500 Haneye Ulaştı

Salgınla mücadelede başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Derince Belediyesi Alo Vefa Hattı ekipleri sokağa çıkma yasağının uygulandığı süre boyunca yine ihtiyacı olan vatandaşlara yardımcı olmaya devam etti

Bugüne Kadar 3.500 Haneye Ulaşıldı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde etkin tedbirlerin alındığı ilçede bir yandan dezenfekte çalışmaları sürerken diğer taraftan Alo Vefa Hattı aracılığıyla sosyal belediyeciliğin en güzel örnekleri sergileniyor. 65 yaş üstü, kronik hastalığı bulunan ve ihtiyaç sahibi vatandaşların bir telefonla ulaştığı Alo Vefa Hattı, bugüne kadar yaklaşık 3 bin 500 haneye alışverişlerinin ulaştırılması başta olmak üzere birçok konuda yardımcı oldu.

Yasak Sürecinde de Görev Başındalar

Sokağa çıkma yasağının başladığı 23 Nisan tarihi itibariyle dört günlük süreçte de çalışmalarını Zabıta Müdürlüğü ile birlikte koordineli bir şekilde sürdüren Alo Vefa Hattı, kendilerine ulaşan vatandaşlara yardımcı oldu. Başta ekmek, gıda ve ilaç ihtiyaçlarının temini olmak üzere Derincelilerin alışverişlerini yapan Alo Vefa Hattı ekipleri, zorunlu olarak sağlık merkezlerine gitmesi gereken vatandaşlara da ulaşımları konusunda katkı sundu.

26 Nis 2020 - 11:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.