Ali Güney O İddialar Hakkında İlk Kez Konuştu - ÖZEL HABER

Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney " Camiye ayakkabı ile girdiler" iddialarıyla ilgili yalnızca Kocaeli TV’ye konuştu. Süreci, açıklamaları ve iddiaları takip ettiklerini ifade eden Güney ilerleyen günlerde açıklama yapacaklarını söyledi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in camiye ayakkabı ile girdiği iddialarının ardından gündem bir anda değişmişti. Hürriyet konuyla ilgili hem Fethiye Köyü’ne giderek hem de basın aracılığıyla birçok açıklama gerçekleştirmiş ve son olarak da iddiayı ortaya atan Ak Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Şener İnce hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney konuyla ilgili yalnızca Kocaeli TV’ye konuştu. Yaşananlarla ilgili süreci takip ettiklerini ifade eden Güney şunları söyledi :

BAŞKAN HÜRRİYET’İN DE BİRÇOK HAKARETİNİ TESPİT ETTİK

“Bu konuyla alakalı biz de görüşümüzü beyan ederiz. Süreci takip ediyoruz. Açıkçası İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in ifadelerinde bir sürü hakaretler tespit ettik. Konunun hassasiyetine binayen değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Değerlendirmeden sonra gerekli açıklamaları yapacağız."

İDDİALARI TAM NETLEŞTİRİP AÇIKLAMAMIZI YAPACAĞIZ

"Burası görüntüler itibariyle cami hüviyetinde olan bir mekân. Yerlerindeki yeşil ve kırmızı halılarıyla, ayakkabılığıyla ayet-i kelimesiyle minberiyle görüntü burada cami. Görüntüsü cami olan bir mekânın iç kısmı. Ancak bu geçmişte, eskiden mescit olarak kullanılmış. Yakın vakte kadar da orada namaz kılındığına dair dolaşan bilgiler var. Bütün bunları tam netleştirip genel değerlendirmemizi tüm bu bilgiler muhaciyetinde açıklamamızı önümüzdeki günlerde yapacağız"

HER TÜRLÜ SÜREÇTE İNCE’NİN YANINDA OLACAĞIZ

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney Ak Parti’li İzmit Belediye Meclis Üyesi Şener İnce’nin yalnız bırakıldığına dair iddialara da yanıt verdi:

“ Şener İnce bizim meclis üyesidir. Biz kendisinin yanında olacağız her türlü süreçte. Bizde gerekli desteği kendisine sunacağız. Bununla ilgili bir problem yok. “

09 Ara 2019 - 14:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.