AKAR, AK PARTİ’YE HAVAALANINDAN YÜKLENDİ

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin bu hafta yoğun mesai yaptığı Torba Yasa görüşmelerinde söz alarak ilimizde 10 Ni...

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin bu hafta yoğun mesai yaptığı Torba Yasa görüşmelerinde söz alarak ilimizde 10 Nisan günü son uçuşuyla kapanan Cengiz Topel Havaalanını gündeme getirdi.Akar, bu durum “Ak Parti’nin şovunun sonucudur” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Türkiye’nin vergi rekortmeni olan Kocaeli’nin yatırımlar konusunda fakir kaldığını kentte trafik, çevre, işsizlik problemlerinin çözülmediğine değinirken son olarak Ak Parti’nin 2011 yılında açmış olduğu Cengiz Topel Havaalanın kapanmasını eleştirdi. Akar, “o gün bu Havaalanı bu şartlarda çalışmaz dediğimde iktidar mensupları tarafından neredeyse vatan haini ilan edildim, ancak bugün gelinen noktada önce Atlas jet ile başlayan seferlerin daha sonra pır pır uçaklara bırakılması Antalya-Ankara seferlerinin 1 yolcu ile beraber ilk günlerde iptal edilmesinin ardından 10 Nisan tarihinde kaderine terkedildi” dedi. Ayrıca Akar, Başbakan’ın her yerde havaalanı yaptık sözlerine de değinerek, “Başbakan’a kimse korkudan kapanan havaalanlarından bahsedemiyor” şeklinde konuştu. Örnek olarak Kastamonu havaalanından bahseden Akar, “Kastamonu havaalanı düğün salonu olarak kullanılıyormuş, Kocaeli yerel basınında da bir haberde de hiç olmazsa atıl durmasın düğün salonu olsun deniyor. Yazık günah bu kentteki herkesi göreve çağırıyorum bu durumdan bir an önce havaalanını kurtaralım” ifadelerini kullandı.

[KGVID]http://kocaelitv.com.tr/wp-content/uploads/2013/07/akar-yb.webm[/KGVID]

06 Tem 2013 - 12:07 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.