Ak Parti, Mehmet Avcı'dan Şikayetçi Olacak

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partililere ağır hakarette bulunarak toplumu kin ve nefrete teşvik suçundan tutuklanan Mehmet Avcı’dan şikayetçi olacaklarını açıkladı.

AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu toplandı. Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında alınan karara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Partililere ağır hakaret ettiği gerekçesiyle Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılarak tutuklanan Mehmet Avcı’dan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile teşkilat üyeleri şikayetçi olacak. Ellibeş’le birlikte il başkan yardımcıları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile yönetimleri bugün (19 Kasım Salı) saat 10.00’da Kocaeli Adliyesi’ne gelerek, şikayet dilekçelerini teslim edecek. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, adliye önünde konuyla ilgili basın açıklaması da yapacak.

19 Kas 2019 - 06:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.